Pavelló de Sant Celoni   Dissabte 26/02/2011  9:30 Hores

A.C.E. Riudellots: Eric, Ribas (3), Alex García (1), Sara, Carlitos (1), Ivan (1) i Alex Matei.
Baixas: Adrian i Genis

Gols 1ª Part: 0-1 Ribas, 0-2 Ribas, 0-3 Ribas, 1-3 SCN,.....Descans
Gols 2ª Part: 2-3 SCN, 2-4 Carlitos, 2-5 Alex Garcia, 2-6 Ivan,....Final

Partit de la primera jornada aplaçat.

El partit va començar amb una mica de desordre per part dels dos equips, ja que en un principi cap dels dos va aconseguir dominar-lo. Amb tot, en una jugada de contraatac, en Ribes va aconseguir el primer gol del partit. A partir d'aquest moment, el Riudellots va aconseguir tenir més possessió de pilota, i tot i que el Sant Celoni també va tenir alguna oportunitat, era l'ACER qui causava més sensació de perill. D'aquesta manera, altre vegada mitjançant l'Adrià Ribes, es va aconseguir el 0-2. Pocs minuts després, però, l'equip local va aconseguir anotar el seu primer gol, que va venir precedit d'un altre gol del Riudellots.

A la segona part, va ser l'equip visitant qui va tenir les millors oportunitats i després de que el Sant Celoni intentés jugar durant uns minuts de cinc, un bon contraatac culminat al segon pal, va permetre el Riudellots ampliar el marcador. Finalment, el partit va acabar amb un 2-6 favorable al nostre equip. Dir que 3 dels gols que vam aconseguir van ser gràcies a passes al segon pal.