lunes, 21 de marzo de 2011

A.C.E. RIUDELLOTS 1 -- 5 CALDES D'ESTRAC

4a JORNADA DE LA SEGONA FASE DE LA LLIGA DELS MARESME
Pavelló de Riudellots   Dissabte 19/03/2011  12:30 Hores
 
A.C.E. Riudellots: Eric, Ribas, Alex García (1),Sara, Carlitos, Ivan, Alex Matei, Adrian i Genis
  
Gols 1ª Part: 0-1 CLD,0-2 CLD,0-3 CLD,0-4 CLD,.....Descans
Gols 2ª Part: 1-4 Alex Garcia,1-5 CLD,....Final

El partit d'aquest matí a Riudellots no ha sigut gens fàcil pels benjamins de l'A.C.E. El mal inici de la primera part, amb tres gols encaixats en 10 minuts, ha posat les coses molt difícils per l'equip local. Els gols, que han vingut a partir d'errors del nostre equip, han posat el partit complicat des d'un principi. El final de la primera part ha acabat amb un resultat de 0-4 en contra del Riudellots. Fins el moment, s'havia vist un equip que intentava jugar la pilota, però que li havia faltat ganes, contra un equip molt ben posicionat, amb les idees molt clares i que anaven a totes a guanyar el partit i que aprofitava les ocasions.

La segona part ha començat més bé, amb ocasions per l'equip local, que han acabat derivant amb un bonit gol que donava una mica d'esperances. Amb tot, no hem sapigut aprofitar les nostres ocasions, i al final, ells, han sentenciat el partit amb el definitiu 1-5.
L'equip, ha mostrat dos cares molt diferents entre la primera part, on no hem lluitat, i la segona, on hem posat les coses més difícil a l'altre equip gràcies al canvi d'intensitat.

A continuar treballant.

1.2.3. ACER!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario