martes, 3 de mayo de 2011

EL PUNT DE VISTA... DE DAVID PERADALTA

A.C.E. RIUDELLOTS   5 -- 2   MALGRAT

Bon partit el que vam veure aquest dissabte en el Pavelló Municipal de Riudellots entre l'A.C.E. Riudellots i el Malgrat de Mar, en què l'equip benjamí va aconseguir una bona victòria tot i les baixes important.

El partit va començar amb un domini de l'equip local, que al cap de pocs minuts es va poder avançar al marcador gràcies a un bon xut de l'Àlex Garcia. A partir d'aquí, el domini del Riudellots es va fer més evident i a poc a poc va aconseguir tenir el control de la pilota. Destacar, però, que els ràpids contraatacs de l'equip rival posava en problemes al Riudellots, que al cap de pocs minuts va encaixar el primer gol. Amb tot, les ocasions de perill eren a favor de l'equip local, que va aconseguir arribar al descans amb un marcador de 3-1.

La segona part va començar amb un Malgrat pressionant molt amunt que va posar en problemes un Riudellots que no aconseguia sortir de la pressió. Tot i així, unes jugades de contraatac van acabar sentenciant el partit. Finalment, en la última part, el Riudellots va acabar de dominar i matar el partit, per aconseguir la victòria local.