Pavelló municipal de Riudellots  Dissabte 16/10/2010  10:00 hores
Jugada del 6-2

ACE Riudellots: Eric (1), Iván, A. Matei, Sara, Genís, Álex G. (3), Carlitos (3), Adrián i Ribas.

GOLS 1ª PART: 0-1 PLF, 1-1 Alex G,...DESCANS.
GOLS 2ª PART: 2-1 Carlitos, 3-1 Carlitos, 4-1 Alex G, 5-1 Alex G., 6-1 Carlitos, 6-2 PLF, 7-2 Eric,...FINAL

Els benjamins guanyen davant la seva afició en un altre partit de pretemporada. A la primera part els nostres petits han començat una mica adormits fet que ha aprofitat el Palafolls per avançar-se en el marcador després de una bona jugada. El gol ha despertat el Riudellots que ha començat a jugar cada vegada amb més intensitat, amb el premi d'aconseguir el seu gol als últims minuts de la primera part, amb el resultat de 1-1 hem arribat al descans.
A la segona part el Riudellots ha començat molt més posat al partit i gracies a bones jugades i parets ha aconseguit ampliar distancies en el lluminós. En els últims minuts el nostre porter Eric ha jugat de jugador aconseguint un gol que deixava el marcador en el 7-2 amb el que se arribava al final del partit.