lunes, 20 de junio de 2011

ENTREVISTA FINAL DE LLIGA BENJAMÍ

ENTREVISTA A DAVID PERADALTA ENTRENADOR DEL BENJAMÍ

Continuem amb les valoracions de la temporada dels diferents entrenadors. David Peradalta amb l'equip benjamí ha fet una excel·lent temporada ja que a la primera fase del Consell Esportiu, l'Equip va quedar en segona posició i a la segona fase en tercera posició...  però sumant els punts dels equips a ambdues fases els pupils de David haguessin acabat en la primera posició

1.    El teu equip ha complert les expectatives inicials?
Jo penso que sí, que hem complert una molt bona temporada, on ens ho em passat molt bé i on hem complert els objectius principals (passar-nos ho bé i millorar dia a dia.) Per tant, sí que hem complert les expectatives.

2. Quina puntuació de 1 a 10 donaries a l’equip? 
Jo li posaria un 9, ja que com hem dit abans hi ha hagut una progressió, i ja no només en el joc, sinó també en el comportament.

3. Que ha sigut el millor d’aquesta Lliga ?
Que hi ha hagut partits contra rivals molt interessants i difícils i que tot i això, nosaltres hem plantat cara i hem donat el millor de nosaltres mateixos. Ho hem donat tot a cada partit, i a mi això, em posa molt content.

4. Que ha sigut el pitjor?
Segurament algun resultat que no ha acabat de ser del tot just i, evidentment, algun partit on no ens han sortit les coses.

5. Com definiries el joc del equip?
Com un equip que intenta tocar la pilota i que a poc a poc va agafant els conceptes bàsics.

6. Com definiries el nivell dels altres equips amb que heu jugat?
Hi ha hagut molt diversitat ja que ens hem trobat equips molt potents com el Canet, Lloret, el Caldes... contra altres que els costava més.

7.  En que creus que heu millorat com a equip?
En comportament, en concepte de joc, valors. Crec que ara som més equip que en començar la temporada.

8.  En que creus heu millorat individualment els jugadors?
Tècnicament jo penso que han millorat tots, alguns més que altres. Amb tot, encara els queda molt i hem de mirar en què poden millorar per continuar progressant.

9. Per nota de cada un del teus jugadors . El seu fort i una oportunitat de millora
Éric: molt bon porter, amb estil i molt àgil, amb bona projecció. De vegades ha de parar i reflexionar sobre el que fa, amb tot, la seva millora ha sigut molt important.

A. Matei: tot i ser dels petits, un dels jugadors amb més caràcter i que sap treure millor la pilota des del darrere. Sap jugar en totes les posicions, i en totes ho fa bé. Ha de continuar millorant i treballant com treballa a cada entreno.

Genís: jugador molt tècnic i amb els conceptes tàctics ben apresos. A vegades ha d'intentar ser més regular, amb tot, estic molt content amb el seu rendiment.

Carlos: també dels petits, però dels que m'ha sorprès més. Hi posa moltes ganes a cada jugada, i això es nota. És petit i encara ha de millorar alguna cosa, amb tot, amb les ganes que té, s'acabarà de fer com a jugador.

Ivàn: ràpid i molt tècnic. Ha millorat en comportament en comparació a l'inici de temporada. A vegades es queixa, i això ho ha de millorar. Amb tot, molt content amb el seu rendiment i amb la seva millora de comportament.

Adrián: jo crec que és dels jugadors que ha millorat més des del començament de la lliga, i que si hi posa ganes, ho continuarà fent. Ha fet una molt bona progressió.

Sara: molt bona la seva progressió com a jugadora. Està clar que si continua millorant, arribarà a l'equip femení del Riudellots. Molt content amb el seu rendiment i progressió en tots els àmbits.

A. Ribas: jugador que a finals de temporada ha fet una molt bona millora. Ràpid i amb un xut molt potent. Si s'hi continua esforçant, millorarà molt com a jugador.

A. Garcia: ha millorat com a jugador, combinat amb els seus partits a l'aleví. Quan ha calgut s'ha posat al capdavant de l'equip per intentar superar les seves dificultats. Sempre predisposat a donar un cop de mà a l'equip, ha millorat en molts àmbits.

Agraïr també la participació dels prebenjamíns quan se'ls ha demanat per donar-nos un cop de mà.

10.   Com veus las teus jugadors  de cares a la propera temporada?
Jo penso que la temporada que bé podran fer una molt bona temporada si continuen tots junts i amb les ganes ha hi han posat. A tots, moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario